
1. Surovine izberemo in skrbno pregledamo.
Pri nabavi surovin smo zahtevni in izbiramo le najboljše sestavine preverjenih dobaviteljev. Vse sestavine ob dostavi pregledamo, ali se skladajo s predpisanimi standardi.
2. Pripravimo in začinimo.
Sestavine narežemo, sesekljamo, zmešamo in začinimo… Tako imajo vse jedi tisti dobro znani domači, slovenski okus.
3. Skuhamo.
S tradicionalnimi kuharskimi postopki iz osnovnih sestavin nastanejo okusne jedi, kakršne poznamo iz domače kuhinje.
4. Naravno podaljšamo obstojnost.
Jedi segrejemo na temperaturo med 65 in 98 °C. Tako uničimo mikroorganizme ter podaljšamo obstojnost in varnost naših jedi.
5. Dostavimo.
Zapakirane jedi dostavimo v trgovino v vaši bližini.
6. Pripravljeno za na mizo.
Izbrano jed le še pogrejete – in okusen obrok je pripravljen brez posebnega napora, le v nekaj minutah. Dober tek!
7. Standardi.
Vse sestavine so natančno pregledane, da se skladajo z našimi najvišjimi standardi kakovosti (ISO, IFS, ASC, MSC, MAV).