Kuhano meso različnih vrst, pripravljeno po sodobni kulinarični tehniki Sous-vide.
Kuhano govedino lahko uporabimo tako za hladne kot tople jedi. Meso lahko postrežemo narezano na zrezke, tanke rezine, trakce ali kocke.
Lastni sokovi, ki ostanejo v živilu, mu dajejo pristno mehkobo in sočnost. Meso je pripravljeno za serviranje v kombinaciji z drugimi komponentami ali pa namenjeno kreativni dodelavi šefom kuhinje.
Meso toplotno obdelujemo pri natančno nadzorovani temperaturi, dokler ne dosežemo želene senzorične lastnosti.
Vakumirano in v lastnem soku počasi kuhano piščanje meso, z dodatkom timijana in limone pričara odličen in prefinjen okus.
Uprava: ETA KAMNIK d.o.o.
Kajuhova pot 4, 1241 Kamnik
PE Proconi, Industrijska 6a
9000 Murska Sobota
tel: + 386 (0)2 530 50 49
tel: + 386 (0)2 530 50 32
e-pošta: info@eta-kamnik.si